AKTUELLT

Kontorsgemenskap

Advokat Ann Andersson har den 1 januari 2017 avslutat sin anställning hos oss för att istället bedriva egen verksamhet under firman Advokat Ann Andersson AB.  Advokat Ann Andersson kommer att sitta kvar i samma lokal och således arbeta i kontorsgemenskap med oss. Vår sekreterare Therese Magnusson är fortsättningsvis gemensam för båda byråerna.

Personalförändringar

Sedan den 13 juli 2016 är jur. kand. Linnéa Johannesson anställd hos oss som biträdande jurist. Advokat Madelene Moselius har sedan den 1 januari 2016 avslutat sin anställning hos oss och startat egen verksamhet i Uddevalla. Fyra dagar i veckan finns vår sekreterare Therese Magnusson på kontoret.

Ny adress

Advokatfirman har från och med den 31 maj 2013 flyttat in på tredje våningen i Lindebergska Villan i Uddevalla och har således lämnat våra gamla lokaler på Norra Drottninggatan. Ny adress är Lagerbergsgatan 33, Uddevalla (det röda huset bredvid polishuset). Telefonnummer, faxnummer och e-postadresser är de samma. Vi välkomnar såväl gamla som nya klienter till vårt nya fina kontor!

Vi flyttar in i Uddevallas återuppbyggda historia

Advokatfirman får nya lokaler fr.o.m. den 1 juni i år. Vi flyttar in i Lindebergska Villan på Lagerbergsgatan i Uddevalla som nu återuppbyggs efter branden den 1 maj 2011. Lindebergska Villan byggdes av Uddevallas första stadsarkitekt Herder Lindeberg år 1902. Under det senaste århundradet har såväl ett privat förlossningshem som Uddevallas simförening haft sin verksamhet i denna historiska villa. År 1924 köptes villan av Anna och Anders Samuelsson. Anna var utbildad barnmorska och öppnade på andra våningen ett privat förlossningshem mellan åren 1925-1940. Uddevalla simförening (USF) köpte fastigheten år 1971. Idag är det Björn Lindström, Calculo, och Martin Hultberg, Prisma försäkringsmäklare, som är stolta ägare av den gedigna villan. Deras kontor kommer att befinna sig på plan ett och två. På översta och tredje våningsplanet kommer ni att finna advokatfirman till sommaren.